Deschis: 8.00-18.00 Luni-Vineri
Sunați aici - 0723 948 812

Acidul hyaluronic

Vârsta, îmbătrânirea și/sau fotoîmbătrânirea cutanată și alți factori nocivi (dieta, fumat, poluare, expunere prelungită la soare, gravitația, etc.), hormonii, reprezintă cauze care produc modificari la nivelul dermului și epidermului, iar cu trecerea anilor, apar ridurile, laxitate cutanată, pielea deshidratată, scăderea cantității de țesut adipos și prin urmare pielea are mai puțin volum și este mai puțin netedă și iși pierde culoarea tinerească și strălucirea.

De aceea Acidul hialuronic se foloseste în scop estetic pentru creșterea volumului țesutului facial. Produsele medicale de umplere (filere) pe bază de acid hialuronic sunt indicate pentru corectarea ridurilor și pentru îmbunătățirea aspectului buzelor. Uzual se injectează în zona profundă sau intermediară a dermului. Țesuturile capătă un plus de volum, îmbunătățind aspectul tenului sau reducând prezența ridurilor până la nivelul de corecție dorit.

Capacitatea de lifting și de creștere a volumului este dată de calitatea acidului hialuronic de a atrage o cantitate importantă de apă și este consolidată prin procesul de stabilizare la care sunt supuse produsele injectabile. Spre deosebire de acidul hialuronic natural, cel din produsele de înfrumusetare are durata de viață mult mai mare, până la 8 luni.

Produsele folosite de Dr. Dumitrașcu sunt produse de top la nivel mondial: Gama Juvederme și Vycros de la Allergan, Belotero de la Merz și ArtFiller de la Filorga.