Deschis: 8.00-18.00 Luni-Vineri
Sunați aici - 0723 948 812

Iată cel mai potrivite soluții, în funcție de vârstă, pentru a te menține în cea mai bună formă și a afișa cea mai bună imagine

Deși bărbații nu se confruntă cu aceleași schimbări hormonale odată cu înaintarea în vârstă precum femeile, și ei au totuși un ceas biologic. Și ei pot suferi transformări fizice care să le și afecteze starea mentală. Odată cu accesul crescut la diverse proceduri de îmbunătățire a fizicului, și numărul bărbaților care calcă pragul clinicilor din domeniu a crescut considerabil. Iar unul dintre aspectele esențiale este ca doctorul lui să știe să-l îndrume spre cea mai potrivită procedură de îmbunătățire a imaginii – și mai mult decât atât, să știe exact care dintre pacienții lui au niște scopuri ce nu vor fi obținute doar printr-o intervenție. În aceste cazuri, întârzierea intervenției pentru un program la nutriționist plus un program de exerciții fizice și un consult general de sănătate ar putea fi soluția potrivită. Și asta fiindcă pentru o procedură cu eficiență maximă, pacientul ar trebui să se afle în starea ideală de sănătate. Dacă doctorul nu analizează stilul de viață al pacientului și acesta nu e îmbunătățit înainte de operație, rezultatele intervenției s-ar putea să nu fie de durată.

Iată mai jos combinația ideală de lifestyle și îmbunătățiri la imaginii în funcție de vârstă:

# la 30 de ani: nivelul de testosteron al bărbatului începe să scadă încet după 30 de ani, pierzând circa 1% anual din masa musculară. De aceea, cel mai important lucru pe care un bărbat trebuie să-l facă pentru a-și menține aspectul tânăr este să continue să facă sport, pentru a-și menține masa musculară. Fitness-ul cardio combinat ridicarea de greutăți este esențial pentru a combate topirea masei musculare din cauza procesului de îmbătrânire. Hidratarea și atenția acordată somnului și dietei se vor reflecta într-o înfățișare mai proaspătă, mai sănătoasă.

 

 

# la 40 de ani: folosirea injecțiilor cu toxină botulinică și a fillerelor a devenit mai comună printre bărbații cu vârste între 40 și 50 de ani, care se confruntă cu pierderea elasticității pielii faciale. Deoarece chipul unui bărbat are o alimentare cu sânge mai mare decât a femeii, chirurgii care fac proceduri de îmbunătățire la acest nivel trebuie să aibă în vedere detalii precum profunzimea la care vor face un peeling. Cele mai întâlnite proceduri la care apelează un bărbat din această grupă de vârstă sunt rejuvenările din jurul ochilor – adică blefaroplastia, care poate împrospăta fața unui bărbat într-un mod discret. fără să fie vizibilă o intervenție majoră.

 

# la 50 de ani și peste: la această vârstă, bărbații se confruntă cu îngroșarea pielii pe linia maxilarului și pe gât – adică, în termeni deloc flatanți, fălci și gușă. Intervențiile estetice pentru a corecta aceste probleme sunt mai dificile la bârbați, pentru că cicatricele nu pot fi ascunse sub linia părului la fel de ușor ca la femei. Indiferent de vârstă, însă, important este ca medicii să-și încurajeze pacienții să aibă un plan realist și echilibrat pentru a obține imaginea ideală în funcție de vârstă. Intervențiile repetate, precum în cazul unor vedete ca Burt Reynolds sau Mickey Rourke, ar trebui evitate de către medicii care înțeleg perfect scopul meseriei lor și opțiunile pe care le au, fiind preocupați de echilibrul dintre sănătate și o imagine ideală pentru vârsta pacientului.

Răspunde